Vad är MTL (Mun till Lunga)?

Är du en, av många, som kommit underfund med att du önskar sluta röka? För att du ska öka dina möjligheter till att lyckas göra detta kan du välja att vända dig till det allt mer hållbara alternativ som hjälper dig genom denna resa. Vaping är en elektrisk cigarett som med hjälp av en elektrisk apparat gör det möjligt att skapa en ånga som du sedan suger i dig. Detta påminner om en vanlig cigarett, men som är det skonsammare och det mindre hälsofarliga valet för dig som rökare. Inom vaping finner vi två olika sorters stilar för dig att välja mellan. Mun Till Lunga, även förkortat MTL, samt Direkt Lunga, DL.

Så fungerar en e-cigarett

En e-cigarett, mer vanligt kallad för vape, är en enhet som innehåller ett batteri. Detta batteri gör det möjligt för förbrännaren att, vid ett knapptryck, börja hetta upp en vätska. Vätskan finner vi i en liten tank och när förbrännare hettat upp vätskan tillräckligt blir det möjligt för produktion av ånga. Ångan samlas i munstycket på din vape och det är slutligen denna ånga som samlats som du som nyttjar en vape inhalerar. Detta liknar väldigt mycket en vanlig cigarett. Du som är intresserad kan köpa din vape från Vapenation redan idag. Detta är det mer skonsamma valet för dig som önskar sluta röka vanliga cigaretter.

MTL

Mun Till Lunga är en av de två metoder eller stilar som finns för dig att välja mellan. Detta är den metod som vana rökare föredrar då den liknar vanlig rökning näst intill på pricken. Vid MTL inhalerar du den producerade ångan som samlats i munstycket. Du håller kvar ångan i munnen under ett par sekunder för att slutligen dra ner detta i dina lungor. Med nyttjandet av denna metod kan du komma anmärkningsvärt nära känslan som du upplever vid rökning av vanliga cigaretter. Stickningar och en något rivande och brännande känsla kan uppstå hos dig som inhalerar precis som du upplevt om du rökt en vanlig cigarett. Hos Vapenation kan du, i deras lager, finna en vape för dig. Detta är det mer skonsamma valet för dig som fortsatt inte lyckats lägga rökningen på hyllan. Inga gjorda studier påvisar att nyttjandet av en e-cigarett påverkar hälsa negativt.

Att komma igång

Är du nu sugen på att komma igång är det dags för dig att införskaffa dig din vape. Med en e-cigarett kan du välja att köpa en e-juice. Dessa juicer finner du i ett otroligt brett utbud av smaker samt storlekar för dig att välja och vraka mellan. Värt att nämna är att du, vid val av e-juice och som önskar nyttja MTL som metod, bör välja en smak med ett högt så kallat PG. Ett högt PG innehåll, Propylenglykol, är att föredra då de på ett bättre sätt återskapar den riviga känslan som vi upplever vid inhalering av en vanlig cigarett. Det här är också den rätta stilen och vapen för dig som önskar nyttja e-juicer med en högre halt nikotin.

Similar Posts