Satsa på sköna underkläder

Få plagg är så viktiga som dina underkläder. Om de skaver eller är obekväma kommer hela dagen att bli förstörd. Därför är det något du bör välja med omsorg. Det är klart att ibland kanske du väljer några speciella plagg för att de är snygga och får dig att känna dig attraktiv. Bekvämligheten kommer i andra hand. Å andra sidan går det ju faktiskt att kombinera de två.

Det finns många snygga underkläder som är sköna att ha på sig. I tillägg är de även miljövänliga. Bättre kan det inte bli. För det är roligt att planera sin utstyrsel. Att lägga ner lite omsorg även på de plagg som inte syns, som bara du eller din partner får se. Vissa trender inkluderar att andra får se en del av dina underkläder, och då är det ännu viktigare att skaffa snygga saker.

Vad har du på dig under?

Underkläder tjänar lite olika syften. Till att börja med håller de dina ömtåligare kroppsdelar skyddade från smuts och skav. Men de kan även forma både uppe och nere, ge dig en siluett som heter duga. I tillägg får de dig att känna dig snygg. Du förtjänar det bästa, och det gäller även det du har på dig under. För något riktigt skönt ska du välja bambu underkläder.

Nu är det inte alla som har förstått det där med vikten av bra underkläder. Vissa arbetsgivare förser dig med kläder, ibland även underkläder. Då är det ofta kostnaden som är ledande, och de väljer helst sådant som inte kostar för mycket men ändå är relativt bra. Det kan dock verkligen vara relativt, för de har inte alltid testats av riktiga personer före inköpet. Försvaret får bakläxa på sina underkläder.

Underkläder av naturliga material

Bomull har länge varit populärt bland de som vill ha bekväma kläder. Nu har även bambu börjat växa till sig. Det är konstigt att det tagit så lång tid när det är en sådan naturliga och miljövänlig växt. Huden kan andas fritt och du känner dig inte klibbig när du har bambu. För de som älskar naturliga material är bambu ett självklart val.

Plus att den är lätt att odla. Kräver inga farliga kemikalier som sedan fastnar i kläderna. Du kan få flera fina skördar på kort tid, ett bra sätt att utnyttja även små ytor. Bambu odlas nu även i Sverige och kringliggande länder. Många blev förvånade över hur bra den klarar av vintern. Expressen berättar att bambu blivit en populär växt i rabatterna.

I anslutning till djurparker med pandor har myndigheterna anlagt sina egna bambuodlingar så de ska kunna ge djuren färska skott. Precis som de är vana vid där i Asien. Något som kanske kan tysta motståndarna som säger att djur ska leva i sitt eget område. Men det är en helt annan diskussion.

Dra blicken till underkläderna

Vissa modetrender gör att du ser underkläderna. När modet med nedhasade byxor kom var det många som lyfte på ögonbrynen. Men ganska snabbt insåg de att det var ett sätt att visa upp märket på kalsongerna. Det var en kombinerad look där underkläderna var väldigt viktiga.

Andra trender kan vara att du ska knäppa upp knapparna på blusen eller skjortan. Din BH ska titta fram, bara lite grand. Då är det viktigt med en snygg modell i rätt färg. Ett alternativ är att ha en genomskinlig blus eller tröja. Då gäller samma princip, antingen ska din BH matcha med samma färg eller vara starkt avbrytande.

Ytterligare andra väljer toppar som är skurna på ett sådant sätt att BH banden tittar fram. Här kanske du helst vill ha en BH i samma färg som toppen så att den blir som en del av plagget. Men det är helt upp till dig. De senaste åren har många blivit mer avslappnade. Det gör inte så mycket om det sticker fram något här och där.

Bekvämlighet för bättre dagar

Även om du trivs med mode så är bekvämligheten väldigt viktig. När du ska sitta och jobba en hel dag vill du inte att det skaver eller är tight någonstans. Inte för mycket i alla fall. De flesta satsar därför på naturliga material som låter kroppen andas. Även för att du helst inte vill ha några otrevliga dofter på eftermiddagen.

Det viktiga är att dina underkläder fungerar som de ska och att du trivs med dem. Lika gärna som du väljer dina kläder noga innan du går ut så bör du tänka över din uppsättning av underkläder. Några speciella för en dejt eller när du ska på fest är alltid bra att ha. Men det du använder varje dag är nog allra viktigast. Sköna och naturliga så du orkar med vardagen.

Similar Posts